WINNEN: Nivea beautypakket WINNEN: Nivea beautypakket
WINNEN: Nivea beautypakket
Lees Ook
Line
Beauty Poll
Line
PollWelke kleur lak jij op je nagels deze zomer?

NIEUW: EEN BORSTVERGROTING ZONDER OPERATIE

 Nieuw: een borstvergroting zonder operatie
 Nieuw: een borstvergroting zonder operatie

Stuur Door  Nujij  Facebook  Twitter  Linkedin  Hyves  


Nieuw: een borstvergroting zonder operatie
01 Jul 2010, Donderdag  

Een interessante ontwikkeling: een borstvergroting waar geen naald of operatie aan te pas komt. De TLC Breast Enhancement maakt gebruik van pulserend licht om de borsten steviger te maken, te liften of te vergroten. De techniek is al hot in Los Angeles, maar wordt sindsdien ook in Londen uitgevoerd. 

"Met de lasertechniek worden geen vreemde objecten in het lichaam geplaatst. De laser stimuleert het natuurlijke groeiproces, zoals tijdens de puberteit en de zwangerschap. De oestrogenen zorgen ervoor dat weefsel wordt aangemaakt. Dit weefsel bepaalt de grootte, vorm en volheid van de borsten. Tijdens een zwangerschap wordt dat groeiproces weer helemaal in gang gezet, en ook de laser moedigt de oestrogenen aan", zo wordt de techniek gepromoot.

Eén sessie duurt dertig minuten, waarbij een geweerachtig apparaat over de borst wordt bewogen. De stralingsgolven zouden de zenuwen in de borsten activeren, de bloeddruk in de haarvaten verhogen, de microcirculatie verbeteren, het weefsel verdikken en de borstcellen aanmoedigen om te vergroten.

Helaas zijn de resultaten niet onmiddellijk zichtbaar. Pas na drie maanden twee sessies per maand kan je een verschil beginnen zien. Positief is dan wel dat er geen bedrust nodig is of blauwe plekken zichtbaar zijn.

Helemaal zonder bijwerkingen is de methode niet. Zo kun je tintelingen krijgen door de heractivatie van de zenuwen en je borsten kunnen ook gespannen aanvoelen door het nieuwe, groeiende weefsel. Het grootste nadeel is wellicht dat de techniek limieten heeft. Meer dan twee cupmaten kan je er niet mee krijgen, en de techniek werkt niet bij vrouwen die al grote borsten hebben. De ideale kandidate heeft een A tot C-cup die een meer voluptueuze look wil of het verloren volume na gewichtsverlies, een zwangerschap of borstvoeding terug wil.

Maar kan het de traditionele technieken verdringen? Plastisch chirurg Rajiv Grover heeft zo zijn twijfels bij de werking van de techniek. "De lasers kunnen zeker de huid verbeteren en verstrakken maar  geen enkele langetermijnstudie bevestigt dat het de borsten kan substantieel liften of vergroten. De mensen moeten zich herinneren dat als iets te mooi klinkt om waar te zijn, het dat waarschijnlijk ook is." Grover is natuurlijk wel een chirurg, en ziet potentiële inkomsten mislopen als deze techniek werkt en aanslaat.

Een proefkonijn was alvast tevreden met de resultaten na een behandeling in Australië. "Na 4 laserbehandelingen waren mijn borsten als nieuw. De striemen waren verdwenen en ze waren vol en strak."

Door: Michelle


Foto's: AllAccess/ANP

© 2014 Beautynewz.nl - Alle rechten voorbehouden
Tags: ,

REACTIES

NieuwsbriefTwitterRSS
Meld je aan voor de wekelijkse BeautyNewz nieuwsbrief voor de nieuwste fashion tips, foto's en events.
Powered by Studio 23 - © 2014 Beautynewz.nl